Over E.T. Yarrow

OVER E.T. YARROW

Koblenz

Het oorspronkelijk idee van ‘onbewust doelwit’ begon tijdens de zomer van 2015. Op de terugweg van onze vakantie overnachten we in Koblenz. Recent was een stamboom uitgetekend en de familiewortels gingen zover als de omgeving van Koblenz. Dan loop je over heel oude begraafplaatsen om  naamgenoten te vinden. We hebben even stilgestaan bij het graf van Maria en Johan.

Het werd pas leuk toen we een fabriek vonden met onze achternaam. Ik heb nog steeds spijt dat we niet aangebeld hebben. Terug in de auto ging ik hierover fantaseren ‘stel nou…. etc’. Thuis schreef ik mijn hersenspinsels op en dit is langzaam gegroeid. 

 

foto anoniem etyarrow

‘Onbewust doelwit’ is mijn eerste boek

Mooie zinnen formuleren is niet een van mijn kernkwaliteiten. Maar fantasie had ik altijd al en in de familie sta ik erom bekend dat ik mijn eigen grappen het leukst vind.

Verwacht je nu een verhaal met veel humor? Tja het is een detective met de grote vraag ‘wie is de dader’ en wat ik net zo belangrijk vind ‘waarom, wat is het motief’.

Toch kun je tussen de regels door zeker humor vinden wanneer ik de eigenaardigheden van de personen beschrijf.

Engelse detectives

Engelse detectives vind ik heerlijk om naar te kijken, ik heb geprobeerd in dezelfde stijl te schrijven en mede daarom heb ik dit pseudoniem gekozen.

It had nothing to do with gear or footwear or the backpacking fads or philosophies of any particular era or even with getting from point A to point B. It had to do with how it felt to be in the wild.
- T.G. Robinson
Schuiven naar boven