RECENSIES

Recencies voor Onbewust Doelwit

Een goede recensie is voor iedere schrijver een gewaardeerd compliment en een aanmoediging om verder te gaan. Hieronder lees je een aantal recensies voor ‘Onbewust doelwit‘.

Bol.com

Een spannende detective in Engelse stijl, speelt zich af nabij Koblenz in een prachtige omgeving tussen de Moezel en de Rijn. Door de vlotte schrijfstijl zit je snel midden in het verhaal.

Je leeft mee met de Nederlandse Kieran die eigenlijk alleen maar aan een IT-congres wilde deelnemen. Maar zijn reis wordt heel anders. Zijn vriend en collega wordt neergestoken en Kieran wordt door de Duitse detectives meegenomen voor verhoor.
En hierbij blijft het niet, hij leert over vreemde dingen die vele jaren geleden zijn gebeurd. Gelukkig is Sabine er nog, die hem helpt alles te verwerken en bij hem geheel nieuwe gevoelens opwekt.
Het verhaal blijft spannend tot het eind en je wilt niet stoppen met lezen. Ik kijk uit naar de volgende detective van E.T. Yarrow.

*****

Verfrissende & verrassende uitgave: door de combinatie van boek en script “leest” het als een film.

*****

Paagman

De schrijfstijl is in het begin even wennen, want het verhaal leest als een film met camerapunten. Op deze manier beleef je het als een toeschouwer en toch zet het je niet op een afstand. Want de karakters zijn echt en hun gedrag herkenbaar. Je leest het zo uit.

*****

Recensies die ik rechtstreeks heb ontvangen

Sorry  voor de wat late reactie, maar ik heb het boek na even wennen, met plezier gelezen. Mooie beoordeling in het Scheveningen blad. Kan me daar helemaal in vinden. Vind de plot goed en ook wel verrassend

Als je er voor kiest om  je volgende boek weer in manuscriptvorm uit te geven.  Nog een opmerking (wie ben ik): ongemerkt kan  er dan iets verklapt worden van de onthulling van de plot. Ben benieuwd naar de volgende uitgave.

*****

Geweldig dat boek!! Je schrijft echt heel leuk en spannend. Ik heb het gisteren in 1 ruk uitgelezen. 

Maar natuurlijk was Frau Grün met haar lieve schnauzer bij mij favoriet. Hahaha, echt leuk dat je dat erin hebt geschreven. Ik heb er van genoten en kon toch niet wachten tot kerst. Maar dan heb je wel een bescheiden rolletje voor jezelf bedacht  in de film……

*****

 

 

Schuiven naar boven